31 maart 2014Laatste voorstellingen “Wel winnen hè!”

In april zijn de laatste voorstellingen van “Wel winnen hè!”, de succesvolle theatervoorstelling waarin vrijwilligers en ouders op een leuke manier worden opgeroepen om te werken aan een positieve cultuur binnen hun vereniging.

Inmiddels zijn beide uitvoeringen van de theatervoorstelling - voor vrijwilligers en ouders - door meer dan 30.000 bestuurders, trainers, coaches en ouders bezocht. Zij zijn erg enthousiast over de voorstelling, zo blijkt uit de evaluatie. Dit is dan ook terug te zien in het rapportcijfer dat zij de voorstelling geven, namelijk een 8! “Wel winnen hè!” is volgens bezoekers vooral ‘grappig’, ‘leerzaam’, ‘inspirerend’ en ‘herkenbaar’. Of zoals een van de bezoekers het verwoord: “De voorbeelden zijn echt uit de praktijk gegrepen, zo herkenbaar. Het verhaal is duidelijk en wordt genuanceerd gebracht, zonder dat het belerend of ‘soft’ wordt.”

Dus wil jij zorgen dat sporters, ouders en vrijwilligers met plezier naar de vereniging komen, langer lid blijven en eerder bereid zijn om vrijwilligerstaken op te pakken? Kom dan naar een van de laatste voorstellingen van “Wel winnen hè!” van dit seizoen! De speeldata vind je hieronder.

“Wel winnen hè!” voor vrijwilligers
- 10 april Geldrop - bestel hier kaarten
- 14 april Meppel - bestel hier kaarten
- 15 april Huizen - bestel hier kaarten
- 16 april Delft - bestel hier kaarten
- 22 april Maarssen - bestel hier kaarten

“Wel winnen hè!” voor ouders
geen voorstellingen meer

Reacties

Reageren

Naam
E-mail
Reactie

Ambassadeurs

GunoXqyWZXY

Orgineel

Tablet portrait

Mobile portrait

Mobile landscape