23 april 2014Einde gekomen aan theatertour ‘Wel winnen hè!’

Einde ‘Wel winnen hè!’ 405x302
Na 150 voorstellingen te hebben opgevoerd door het hele land is er een einde gekomen aan de succesvolle theatertour ‘Wel winnen hè!’ binnen het actieplan ‘Naar een veiliger sportklimaat’. Het is namelijk tijd voor een nieuwe fase: van bewustwording naar actie.

De theatervoorstelling ‘Wel winnen hè!’ is vanaf het begin van het actieplan ‘Naar een veiliger sportklimaat’ ingezet om vrijwilligers en ouders bewust te maken van hun gedrag en om hen te stimuleren om werk te maken van een positieve cultuur binnen hun sportvereniging. En met succes. Ruim 37.000 vrijwilligers en ouders hebben de voorstelling uiteindelijk bezocht.

“Maar het is tijd om van bewustwording over te gaan naar actie”, vertelt Yvonne Ensink, coördinator van het theaterprogramma binnen het actieplan ‘Naar een veiliger sportklimaat’. “We gaan nu aan de slag met de bezoekers van de voorstelling om te werken aan veiligere cultuur binnen verenigingen.” Verenigingen kunnen voor ondersteuning hierbij contact op nemen met hun bond of met Yvonne Ensink.

Dat de laatste voorstelling van ‘Wel winnen hè!’ is opgevoerd binnen ‘Naar een veiliger sportklimaat- betekent niet dat er definitief een einde is gekomen aan deze voorstelling. Verenigingen en gemeenten kunnen ‘Wel winnen hè!’ namelijk nog steeds boeken. Heeft jouw vereniging of gemeente hier interesse in? Neem dan voor meer informatie contact op met Stichting Positief Coachen.

Reacties

Reageren

Naam
E-mail
Reactie

Ambassadeurs

GunoXqyWZXY

Orgineel

Tablet portrait

Mobile portrait

Mobile landscape