12 januari 2017Word ook een FUNbassadeur van je club en verhoog het sportplezier!

funambassadeur405

Plezier met je teamgenoten en vrienden is uiteindelijk de belangrijkste reden om te BeeBallen, honkballen of softballen toch? FUNbassadeurs Kevin Heijstek en Ginger de Weert zetten zich in voor het belang van sportplezier onder (met name) jeugdleden.

Ook binnen uw eigen vereniging kunt u aan de slag met een FUNbassadeur. Deze vrijwilliger zal zich binnen de vereniging inzetten voor sportplezier en sportiviteit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de organisatie van een gezamenlijk ontbijt van jeugdspelers met ouders voorafgaand aan een wedstrijd of een spelregelavond voor ouders. 

Heeft u binnen de vereniging een FUNbassadeur gevonden, dan kunt u deze vrijwilliger aanmelden bij de KNBSB. Het is geen verplichting, maar op deze manier kan de FUNbassadeur door de KNBSB worden ondersteund. Zo ontvangt de FUNbassadeur na aanmelding een goodiebag met onder andere een FUNsweater, worden er speciaal voor de FUNbassadeurs workshops georganiseerd bij evenementen en ontvangen ze nieuwsbrieven met tips, tricks en best-practises.

Aanmelden Club FUNbassadeur

bron: KNBSB

Reacties

Reageren

Naam
E-mail
Reactie

Ambassadeurs

GunoXqyWZXY

Orgineel

Tablet portrait

Mobile portrait

Mobile landscape